Energie opwekken met zonnepanelen

Met zonnepanelen op het dak van uw huis kunt u zelf stroom opwekken. Zonlicht wordt omgezet in elektriciteit die u vervolgens zelf kunt gebruiken. U wekt dus zelf groene stroom op en u spaart zowel het milieu als energiekosten!

Bereken zelf uw besparing

Jaarlijks kunt u honderden euro’s besparen op uw energierekening met zonnepanelen. Met uw investering in zonnepanelen is het mogelijk om een rendement te maken van meer dan 10%. De opbrengst verschilt per paneel en per dak. Het vermogen van zonnepanelen wordt uitgedrukt in Watt-piek (Wp). 1 Wp staat in Nederland gelijk aan ongeveer 0,8 kWh. Een paneel met 250 Watt-piek levert dus ongeveer 200kWh aan stroom per jaar, waarmee u zo’n €45,- bespaart.

Als u hieronder de gegevens van uw situatie invult ontvangt u per e-mail een berekening van uw besparing! Wij nemen dan vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Opmerking:
Dit rekenvoorbeeld geeft een indicatie en houdt geen rekening met het type dak, de hellingshoek van het dak en de orientatie van de zon op het dak.

Vul het formulier in voor een meer betrouwbare berekening

Gegevens Woning

Type dak
Schuin dak Plat dak
Hellingshoek dak
30
Hellingshoek dak 30 graden
45
Hellingshoek dak 45 graden
60
Hellingshoek dak 60 graden
Afwijkende hellingsgraad
Ik weet het niet
Oriëntatie op de zon
Oppervlakte dak
Breedte
(in meters)
Lengte
(in meters)

Adres gegevens

Geslacht *
Man Vrouw
Voorletters *
Achternaam *
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
E-mail *
 Bij het versturen van dit formulier accepteer ik dat er contact met mij opgenomen kan worden.
* Verplichte velden