Over ons

Welkom op de website van Installatietechniek Meessen. Wij bestaan al sinds 1995 en hebben sindsdien een grote en vaste groep klanten. Daar zijn we erg trots op! Dit hebben we bereikt door klantvriendelijk te zijn en snelle service te verlenen als een klant daarom vraagt.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: service en onderhoud, cv ketel vernieuwen, dak – zinkwerk, sanitair, loodgieterswerk en riolering. Voor het dak – zinkwerk hebben wij een speciale aanhanger aangeschaft zodat we de werkzaamheden ten alle tijden veilig en goed bij u kunnen uitvoeren.

De installatiewereld heeft niet stilgestaan de laatste tijd. Vooral op het gebied van duurzame energie is er veel verandert. Zo hebben wij al jaren kennis van zonneboilers en het  inregelen van uw cv ketel. Maatregelen die ervoor kunnen zorgen dat uw maandlasten naar beneden gaan.

Veel plezier op onze website en als u persoonlijk contact wilt ga dan naar ons contactformulier in vul uw gegevens in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk op.